Je kunt ons bereiken op

Sandtakker 3
6983 HV Doesburg
085 130 2488
info@compassdesign.nl

Diensten

Wat doen wij?

Wij zijn als creatief mediahuis er voor om jouw merk of onderneming
volledig te ontzorgen op het gebied van design tot development.

Compass Design - Brand Identity
Brand Identity

Je hebt een mooi concept, een geweldig verhaal of een goed merk en je wilt dit zichtbaar maken bij jouw doelgroep.
Compass Design helpt je mee bij het (her) ontwerpen van jouw brand identity. Ons team van experts staat klaar om jouw merk sterk en zichtbaar te maken.

Compass Design - Development
Development

Als je langdurig van je website wilt genieten, is het verstandig om naast over het functioneel ontwerp en webdesign ook goed na te denken over de techniek. Compass Design ontwikkelt websites van hoge kwaliteit. Daarbij wordt vooral gelet op een snelle weergave. Wij maken alleen gebruik van de laatste technieken en gaan altijd voor de beste performance.

Compass Design - UX Design
UX Design

Een optimale gebruikservaring is waar het om gaat. Een website moet het niet alleen doen, maar je wilt dat jouw bezoeker een positieve ervaring heeft tijdens het boeken van jouw website. Om dit te bereiken werken wij met de juiste mix van interactie, content, techniek en unieke designs.

Compass Design - Hosting
Hosting

Wij bieden hosting aan naast onze opdrachtgevers ook aan ondernemend Nederland. Onze servers zijn ingericht voor optimale prestaties en zijn veilig en betrouwbaar. Wij monitoren dit continu. Naast hosting doen wij ook domeinnaam registratie, SSL certificaten en webmail.

Compass Design - Drukwerk
Drukwerk

Jouw verhaal vertellen maar dan gedrukt. Als creatief mediahuis willen wij jou naast het grafisch design ook ontzorgen door het leveren van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten drukwerk van zakelijk, promotie, horeca, gadgets, POS, disposables, en displaymateriaal

Compass Design - Copywriting
Copywriting

Een verpletterende indruk met tekst achterlaten. Compass Design werkt samen met een aantal passievolle tekstschrijvers. Of het nu gaat om webteksten, merkverhaal of advertenties. Onze tekstschrijvers weten jouw idee te vertalen naar een verhaal wat herkenbaar is voor je doelgroep.

Wie zijn wij?

Ons verhaal

Compass Design is een creatief mediabedrijf in de buurt van Arnhem. Wij bestaan uit een jong enthousiast team met passie en kennis van zaken. Wij zijn er voor om jou business te helpen groeien en je doelgroep meer te betrekken bij jouw merk of bedrijf. Geen uitdaging is ons te groot, en wij gaan graag “the extra mile” om er voor te zorgen dat jouw bedrijf een unieke ervaring levert aan je doelgroep die ze nooit zullen vergeten.

Echte experts

Wij doen ons werk met passie en enthousiasme en zijn altijd nieuwsgierig wat jij wilt bereiken met jouw merk of bedrijf. Samen kijken we waar de prioriteit ligt en hoe wij jou hierbij kunnen helpen. Ons team met ieder zijn eigen expertise staat voor je klaar om het beoogde doel te bereiken. Of het nu gaat om design, webdevelopment , SEO of brand identity. We maken altijd eerst een concept of prototype en werken het daarna uit naar een uniek en sterk product. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Start vandaag en neem direct contact met ons op 

Neem Contact Op

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Start vandaag nog en neem direct contact met ons op.

Neem Contact Op