Over Ons

Hi, wij zijn Designers, Developers en Doeners.

Creatievelingen gericht op design & development. Dat is het team van Compass Design. Wij vertellen het verhaal niet alleen met woorden, maar maken het ook graag visueel. Dit doen we door mooie dingen te maken. Voor onze opdrachtgevers leveren wij maatwerk. Zo is het eindproduct niet alleen uniek maar voegt ook waarde toe aan jouw onderneming of merkstrategie.

Alle diensten

Ons Team

Maak kennis met ons team

Ons verhaal

Wat maakt ons anders?

Alles wat wij maken is uniek en heeft een doel. Wij geloven in unieke en creatieve oplossingen. Ben jij opzoek naar een bedrijf dat websites maakt zonder templates? Dan zijn wij de juiste keuze voor jou. Met trots durven we te zeggen dat wij één van de beste webdesigners in regio Arnhem zijn (misschien wel de beste). Maar wij doen zelfs meer dan alleen websites! Ben je een starter en heb je nog geen huisstijl? Of kan jouw bedrijf wel een betere brand identity gebruiken? Dan kunnen we jou ook daarmee zeker helpen.

Werkwijze

Hoe pakken wij het aan?

Wij maken gebruik van de beste software en nieuwste technieken om jouw website en brand identity zo krachtig mogelijk te maken. Ook houden we ons werkproces voor jou zo transparant mogelijk. Dit doen wij door goede communicatie met behulp van verschillende online tools. Wij gebruiken WordPress als CMS, maar hiervoor maken we onze eigen custom theme’s.  Van idee tot eindproduct, wij verzorgen het hele pakket. 

tool
tool
tool
tool
tool
tool
tool
tool